2013-10-05 07:27:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Családi vita kereszttüzébe kerülhet

Napi horoszkóp október 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Egy szomorú esemény miatt úgy érezheti, elveszítette a kapaszkodóját a világban. Lehet, hogy eddig terhére is volt az az illető, aki most – így, vagy úgy – de kilépett az életéből. Bizony a korlát legalább annyira támasz is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Úgy érzi, hogy az ön vállain nyugszik minden felelősség a családjában. Minden egyes családtagja, beleértve még a macskát is, öntől várja, hogy a gondjaira megoldást találjon. Ma egy kicsit rázza le a nyakáról a gondokat, és keressen magának szórakozást!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Valamilyen meglepetésben lehet része a mai napon, aminek hatására úgy érzi, hogy nem is jár, hanem valósággal lebeg a föld felett. A társát is vonja be ebbe a nagyszerű állapotba! Ossza meg örömét, ajándékát, nyereményét, reményeit!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Úgy érzi, hogy folyamatos rohanás az élete, ezért sehogy sem tudja összeszedni magát, soha nem „egész”. Nem is csoda, ha erre a rohanásra az egészsége is rámegy. Ha folyamatos bélpanaszai vannak, akkor az annak a jele, hogy valamit képtelen megemészteni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Egy családi, rokoni konfliktusban önre hárul a döntőbíró nem túl kellemes szerepe. Önben azonban megvan az érzék és határozottság ahhoz, hogy lojális legyen, és a döntéseit el is tudja fogadtatni a többiekkel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma rádöbbenhet, hogy egy családtagja, vagy barátja egész eddig az orránál fogva vezette, és másnak mutatkozott ön előtt, mint amilyen ő valójában. Ha azonban ez nem sérti az ön érdekeit semmilyen szempontból, hunyjon szemet felette!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ön kerülhet egy családi vita kereszttüzébe. Annál is inkább, mivel éppen ön az, aki az ilyen vitákban közvetítőként próbál meg fellépni. Sajnos ez most azzal járhat, hogy a végén mindkét fél önre fog neheztelni. De csak ideig-óráig.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön akkor erős, akkor érzi magát biztonságban, ha a családtagjait, a barátait maga mögött érzi. A mai napon felmerülhet egy külföldi munka lehetősége. Csak akkor vállalja el, ha ezzel a társa, a szűkebb családja is egyetért.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ne ígérjen olyat, amit képtelen megvalósítani. Ne dicsekedjen el olyasmivel, aminek a léte nem áll az ön hatalmában. Ezzel csak csalódott híveinek számát szaporítja. Azok akkor is szeretik önt, ha nem fest elébük ábrándképeket.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A boldogulása – ezt végre be kell látnia – azon is múlik, hogy milyen emberekkel ápol jó kapcsolatokat. Ha azt látja, hogy valaki folyton becsap, elhagy, megcsal másokat, akkor attól az embertől inkább ön se akarjon semmit.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az utóbbi időben a partnerkapcsolatában túlságosan az anyagiakra helyeződött a hangsúly. Talán átmeneti pénzhiány okozhat vitákat, de néha a bőség is baj forrása. Ha azonban nem a pénzre koncentrálnak, akkor minden megmenthető. Kiránduljanak az őszi tájban!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Jobban tenné, ha nem fecsegné ki az önre bízott titkokat! Ugyanis könnyen visszakaphatja a kölcsönt: az ön tudomására is hozhatnak a társát érintő pletykákat. Akár igaz, akár nem, megrendítheti a bizalmát, és elszomoríthatja önt.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: